Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Faryalı'nın durumu ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Faryalının durumu ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 00:27

Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında heyecan yine dorukta. Faryalı için çanların çaldığı ekrana yansıyor. Her bölümünde ayrı bir entrikanın ekranlara geldiği Bodrum Masalı, 26. bölüm fragmanı ile izleyicileriyle buluştu. İşte, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 26. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman çarpıcı ipuçları verdi. Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Faryalı için geri sayım başlıyor. Peki, Faryalı yeni bölümde neler yaşayacak? İşte, Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanları ve yeni bölüm detayları!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ateş, sevgili olduklarını kendisinden saklayan Su ve Kelebek’e kızmıştır. Ama Aslı ile konuşunca, onun asıl derdinin kendini boşlukta ve faydasız hissetmesi olduğunu anlar ve bunu ortadan kaldırmaya karar verir.

Faryalı ve Ateş, ev ile oteli Bora’dan kurtarmak için harekete geçerler. Uzay’ın, Aslı’nın babasını bulma konusunda elde ettiği ipucunu fark eden Süha, arayışa dahil olur.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!