Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında sürpriz yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanında sürpriz yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 09:18

Bodrum Masalı 17.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Son yaşananların ardından büyük bir merakla beklenen Bodrum Masalı'nın pazar günü ekrana gelecek bölümünde Ateş'in babasıyla ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmediği belli olurken Faryalı ve Yıldız arasındaki yakınlaşma şaşırtacak. İşte Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 17. yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamları izleyenleri ekran başına toplayacak. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümü nefes kesmişti. Dizinin 17. bölüm fragmanında ise yeni bölümün oldukça hareketli geçeceğinin sinyali verildi. Ateş, babasıyla ilgili gerçekleri öğrenecek mi? Yıldız ve Faryalı arasındaki yakınlaşma nereye gidecek?Kelebek ve Su arasında neler yaşanacak? Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Bodrum Masalı 12. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bodrum Masalı 11. bölümünde Aslı ile birlikte adada mahsur kalan Ateş’in başı derttedir. Çünkü hem adada mahsur kalmış, hem de Aslı hastalanmıştır. Öte yandan Yıldız’a yeniden kendini inandırmak isteyen Evren, onu Faryalı’ya karşı doldurmaya çalışır, Aslı’nın başına gelenler Faryalı ve Yıldız arasındaki ipleri iyice gerer. Faryalı’yı suçlayan Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür. Aslı ve Ateş yakınlığı Alara’yı kıskançlık krizlerine sokarken Kelebek’in Su’ya karşı tavırları, Cenk’i çileden çıkartır. Başka bir kıskançlık krizi yaşayan isim ise Gözde’dir. Gözde, Evren’in planını bozmak için elinden geleni yapacak ve başarılı olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!