Çağatay Akman kimdir? Bizim Hikaye dizisinde Çağatay Akman sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Akman kimdir Bizim Hikaye dizisinde Çağatay Akman sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 15:58

FOX TV'de yayınlanan “Bizim Hikaye” dizisine bu hafta dizinin jenerik müziğinin sahibi şarkıcı Çağatay Akman konuk oluyor.

Haberin Devamı

“Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı şarkı ile ünlenen şarkıcı Çağatay Akman, “Bizim Hikaye” dizisine konuk oluyor.   Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları ‘’Bizim Hikaye’’ dizisinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senaryoda ise Banu Kiremitçi yer alıyor.

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

Çağatay Akman 31 Temmuz 1998 'de doğdu. Rap müzik ile yakından ilgilenen Çağatay Akman, ilk single parçası olan Gece Gölgenin Rahatına Bak'ı takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi oldukça sevdiği öğrenilen başarılı şarkıcının yaşı ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyayı aktif olarak kullandığı dile getirildi. Popüler video uygulamalarından olan Scorp'ta da bir süre önce şarkı ile ilgili açılan başlığa onlarca video gönderilmiş ve şarkının nakarat kısmı şimdiden birçok kişi tarafından ezberlenmişti.

Haberin Devamı

Çağatay Akman kimdir Bizim Hikaye dizisinde Çağatay Akman sürprizi

 

 

Bu film Aile Arasında kalmasın! - Sinefil

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!