Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 14:42

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar son gelişmelerin hemen ardından başladı. Bir Litre Gözyaşı’nın 9 Aralık tarihli son bölüm finaline Cihan ve Mahir’in yaşadığı talihsizlik damga vurdu. İkilinin akıbetini merak eden izleyiciler fragmanı merak ediyor. Peki, Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Litre Gözyaşı dizisi dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Cihan’ın gördüğü kabuslar nedeniyle zor anlar yaşadığı Bir Litre Gözyaşı’nın son bölüm finalinde Mahir’den aşk itirafı geldi. Final sahnesinde Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden oldu. Kaza geçirdikleri düşünülen ikilinin durumunu merak eden izleyiciler, fragmanı bekliyor.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Figen, yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyin yoluna girmiş olmasından mutluydu ama Muzo’nun beklenmedik bir hareketi Figen’in kafasının yeniden karışmasına neden oldu.

Diğer yandan Cihan’ın gördüğü bir rüya, hayata dair düşüncelerini kökünden sarstı. Bu durum en çok da Mahir’i kaygılandırdı.. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirdi ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verdi.

BAKMADAN GEÇME!