Bir Litre Gözyaşı'nın son bölümü yine duygulandırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşının son bölümü yine duygulandırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2018 18:17

Bir Litre Gözyaşı'nın 16 Aralık akşamı yayınlanan 11. bölümü yine duygusal dakikalara sahne oldu. Sevilen dizinin ekranlara gelen son bölümünde, Cihan ve Mahir kaza yaptı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından, yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Bir Litre Gözyaşı'nın son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümü yine heyecan doluydu. Bir Litre Gözyaşı, 16 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümüyle seyircileri adeta ekrana kilitledi. İşte, sevilen dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler ve yeni bölüm fragmanına dair bilgi...

Bir Litre Gözyaşı'ın gelecek hafta ekranlara gelecek 12 . bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlatır fakat Mahir bir türlü kendine gelememektedir. Uzun süren bu bekleyiş Cihan’ı Mahir’e iyice yaklaştırırken, bir oğlunu daha kaybetmeyi göze alamayan Ayla, Mahir’in bu durumda olmasından ötürü Cihan ve ailesini suçlar. Muzo kendisini dolandıranları iyice köşeye sıkıştırmıştır fakat Elif’in başının belada olması bütün planlarını altüst edecektir. Muzo ve Figen, Elif’i kurtarmaya çalışırken çıkmaza düşerler ancak hiç beklemedikleri birinden gelen yardımla Elif için yeni bir şans doğar.

Haberin Devamı

Bu sırada disiplin kuruluna sevk edilen Cihan’ın okul hayatı tehlikeye girer fakat bu süreçte kader karşısına hayata farklı bir gözle bakabileceği birisini çıkarır. Kazanın ardından birbirlerine karşı yumuşayan Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla derinden sarsılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!