Bir Derdim Var son bölüm (4. bölüm) izleme ekranı | Bir Derdim Var 4. bölüme Nilüfer’in planı damga vurdu... İşte 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Derdim Var son bölüm (4. bölüm) izleme ekranı | Bir Derdim Var 4. bölüme Nilüfer’in planı damga vurdu... İşte 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2023 02:32

Bir Derdim Var 4. ölüm izleme ekranı, ilk bölümü kaçıranlar yada yeniden izlemek isteyenler tarafından ziyaret ediliyor. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan AyNa Yapım imzalı, başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat üstlendiği Bir Derdim Var 30 Kasım tarihinde 4. bölümü ile ekranlara damga vurdu. Dizide bu hafta Kuzey, annesine dair bir anda zihnine doluşan acı hatıraların yüküyle çökerken, Savcı Ömer, Nilüfer ile geçmişte yaşadığı tuhaf olayları hatırladı.  Son sahnede ise Gerçek, duruşma öncesi Kuzey’in babaannesinin Nilüfer’e söyledikleriyle ortaya çıktı. Tüm bunların ardından Bir Derdim Var 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bir Derdim Var son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bir Derdim Var son bölüm tek parça yayınlandı. Kadrosunda Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu ve Efe Poylu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bir Derdim Var 4. bölümüyle izleyenlerden büyük beğeni topladı. Bir Derdim Var 4. bölümde Menderes hem korkunç suçunu gizlemenin, hem de Savcı Ömer’in ısrarcı sorgulamalarından kaçınmanın peşine düştü. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kuze'in Ömer'e Nilüfer'in hasta olduğunu söylemesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Bir Derdim Var 4. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 5. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

BİR DERDİM VAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

30 Kasım Perşembe günü yayınlanan Bir Derdim Var dizisinin 4. Bölümde Nilüfer, Kuzey ve Kürşad'ın olaylarıyla sancılı bir dönem yaşar.

Küçük Kürşad annesiyle ve kendisiyle ilgili acı gerçeklerin farkına varırken, ikisinin de hayatını karartan babası Menderes’in iletişim çabalarına beklenmeyen bir yanıt verecektir. Üstelik Kürşad’ın annesi Zahide’nin geçmişindeki ağır travma onu Kürşad’a mesafeli kılacak, anne oğulun iyileşmesi ve yeniden kenetlenmesi için çabalayan Nilüfer ve ekibini de zor durumda bırakacaktır. Kürşat’ın annesine duyduğu özlem herkesten çok Nilüfer’i etkilemiş gibidir. Menderes ise hem korkunç suçunu gizlemenin, hem de Savcı Ömer’in ısrarcı sorgulamalarından kaçınmanın peşindedir.

Diğer yanda ise Kuzey, annesine dair bir anda zihnine doluşan acı hatıraların yüküyle çökmüş haldedir. Nilüfer, Kuzey’i bu hiç hak etmediği yükten kurtarmak, sevginin ve şefkatin iyileştirici gücüyle Kuzey’in ruhuna ulaşmayı başarmak için her şeyi yapacaktır: “Senin suçun değil!” Yine de Nilüfer’in işi hala kolay değildir: Hem Kuzey’in yaklaşan mahkemesi için gereken raporu oluşturmak, hem de içe kapanan Zahide’yi kendi gerçekliğiyle ve oğlu Kürşat’ın anne şefkati arayan kalbiyle buluşturmak zorundadır. Üstelik ruhsal iyileşmeyi önemseyen Nilüfer ile yasaların tavizsiz savunucusu Ömer arasındaki gitgelli yakınlaşma, Genç Nilüfer’in müdahaleleri ve Ömer’in sorgulayan gözleri altında halen belirsizliğini korumaktadır.

Haberin Devamı

BİR DERDİM VAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Kuzey, Ömer'e Nilüfer'in hasta olduğunu söylüyor. Ömer duyduklarına inanmak istemiyor. Ömer, Nilüfer için telaşlanıyor ve iyi olup olmadığını soruyor. Nilüfer ise iyi olmadığını belli ediyor. Öte yandan Kuzey, bu kez hastaneye gidip Nilüfer'in hasta olduğunu Damla'ya söylüyor. Peki, Nilüfer şizofren mi?

Bir Derdim Var perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!