Bir Derdim Var final bölümü izleme ekranı | Bir Derdim Var 6. son bölüme damga vuran sahne: Nilüfer'in büyük sırrı ortaya çıktı...

Güncelleme Tarihi:

Bir Derdim Var final bölümü izleme ekranı | Bir Derdim Var 6. son bölüme damga vuran sahne: Nilüferin büyük sırrı ortaya çıktı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2023 02:40

Bir Derdim Var 6. son bölüm izleme ekranı, ilk bölümü kaçıranlar yada yeniden izlemek isteyenler tarafından ziyaret ediliyor. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan AyNa Yapım imzalı, başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat üstlendiği Bir Derdim Var 14 Aralık tarihinde 6. bölümü ile final yaptı. Dizinin final sahnesinde Özge'nin intihar edeceği sırada Nilüfer kendi psikolojik rahatsızlığını açıkladı. Kızı Masal’ın mezarına giden Nilüfer gözyaşlarına boğulurken eski günleri hatırladı. Dizinin son bölümü sosyal medyada da büyük ilgi gördü. İşte, Bir Derdim Var final bölümü full HD kesintisiz izleme ekranı ve 6. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Bir Derdim Var final bölümü tek parça yayınlandı. Kadrosunda Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, İdil Sivritepe, Sennur Nogaylar, Sami Aksu, Uğur Karabulut, Ata Artman, Eylül Ersöz, Esila Umut, Ezgi Gör, Ava Yaman, Ataberk Mutlu ve Efe Poylu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bir Derdim Var 6. bölümüyle ekranlara veda etti. Özge'nin canına kıyacağı sırada Nilüfer, çocukluk yıllarında klinikte yattığı dönemde doktorunun verdiği sözleri hatırladı. Nilüfer’in söyledikleri Özge’yi kararından vazgeçirdi. Son sahnede ise klinikteki bütün çocuklar korkularıyla yüzleşti ve taburcu oldu. İşte, Bir Derdim Var 6. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

BİR DERDİM VAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savcı Ömer Huzur’un Nilüfer Toska’yla ilgili iddiaları sonrası Kuzey’i sorgulamaya çalışsa da, Kuzey verdiği kararla hem babasını hem Ömer’i şaşırtmayı başaracaktır. Görevden uzaklaştırılma tehlikesiyle yüz yüze olan ve etrafındaki çember daralan Nilüfer Kuzey’in taburcu edilmesine engel olamayacaktır. Nilüfer hem sevgili kızının yasını tutmakta, hem de Genç Nilüfer’in hayali varlığını gizleyecek gücü bulmakta zorlanmaktadır. Kuzey ise babası Huzur’la kaçınılmaz bir yüzleşmeye doğru ilerler.

Özge’nin hastaneden beklenmeyen firarı büyük bir panik yaratır. Özge’nin kendi hayatıyla ilgili tehlikeli planları Kuzey’in yakın ilgisi, Ömer ve Nilüfer’in müdahalesiyle engellenmeye çalışılacak, Kuzey ve Özge karşılıklı duygularını açığa vurma fırsatı bulurken Nilüfer de yıllardır sakladığı sırrı cesaretle ortaya dökecektir. Damla ve Savaş yeni kararların ve hikâyelerin eşiğinde dururken Volkan’la yüzleşen ve kendini tüm ağırlıklardan kurtaran İpek, Yusuf’la yeni maceralara doğru yelken açacaktır. Arif’in, Burak’ın, Ferda’nın, Leyla’nın kaderleri de iyiye doğru sonsuza kadar değişmek üzeredir. Nilüfer ve Ömer birbirleriyle ilgili gerçekleri ve gerçek duyguları sonunda ifade etme şansı bulacak, Kuzey ve Özge ise sevginin ve şefkatin iyileştirici gücüyle yaşamla yeniden buluşmanın büyüsünü tecrübe edecektir.

BAKMADAN GEÇME!