Beyaz Show'un konukları belli oldu mu? Beyaz Show bu akşam neden yayınlamayacak?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun konukları belli oldu mu Beyaz Show bu akşam neden yayınlamayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 21:06

Beyaz Show'un bu akşam neden yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından oldukça merak edilen konular arasında yerini aldı. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlenceli talk show programı Beyaz Show'un yayın akışından çıkartılması izleyicileri oldukça üzdü. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla kahkaha tufanı yaşatan Beyaz Show, bu yıl bir değişiklik yaparak iki haftada bir ekrana gelmeye başladı. En son 13 Ocak Cuma gecesi yayınlanan programın yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği merak edildi. Peki, Beyaz Show bu akşam neden yayınlanmayacak?

Haberin Devamı

Beyaz Show yeni bölümünün yaklaşmasıyla birlikte sevilen talk show programının bu haftaki konukları gündeme geldi. Konukları sorgularken Kanal D yayın akışındaki boşluğu fark eden izleyiciler, 'Beyaz Show bu hafta neden yok, yeni bölüm ne zaman?'gibi sorular sormaya başladı. Yenilenen formatıyla adından söz ettiren Beyaz Show'un akıbeti detayda!  

Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla kahkaha tufanı yaşatan Beyaz Show, bu yıl bir değişiklik yaparak iki haftada bir ekrana gelmeye başladı. Peki, yeni sezonda radikal bir karar alarak dünyanın dört bir yanını dolaşan Beyaz Show yeni bölüm konukları belli oldu mu?

En son 13 Ocak Cuma gecesi yayınlanan programın yeni bölümünün 27 Ocak’ta izleyicileriyle buluşması bekleniyor, bu nedenle henüz konuklar belli olmadı. Ancak belli olur olmaz haberimizde bulabilirsiniz. Yayınlandığı her hafta ekran başındakileri unutulmaz anlara tanık eden Beyaz Show’un son konukları ve yaşananları sizler için özetledik.

Haberin Devamı

BEYAZ SHOW’DA EN SON NELER OLMUŞTU?

Sevilen talk shoe programına en son; Türk müziğinin efsanesi Cengiz Kurtoğlu, Türkiye'nin en güzel seslerinden Sertab Erener, Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncusu Rasim Öztekin, “Çalgı Çengi İkimiz” filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir, ünlü sunucu Esra Erol ve İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics konuk oldu..

Yaptıkları her filmle izlenme rekorları kıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi stüdyoya girdikleri ilk andan itibaren her hareketleriyle ve söyledikleriyle stüdyoyu kahkahaya boğdu.Bir Beyaz Show klasiği olan ‘Kağıt Soruları’ bölümünde, Esra Erol tarafından evlendirilmek isteyen seyircilerin yazdıkları herkesi güldürdü. İngiltere’de katıldığı yetenek yarışması ile tüm dünyanın dikkatini çeken Bonetics, yaptığı insanüstü şovla herkesin ağzını açık bıraktı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!