Berker Güven kimdir, nereli, kaç yaşında? Berker Güven, Arda İle Omuz Omuza konuğu

Güncelleme Tarihi:

Berker Güven kimdir, nereli, kaç yaşında Berker Güven, Arda İle Omuz Omuza konuğu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 12:36

Arda ile Omuz Omuza bu hafta 127. bölüm ile ekranlara geliyor. Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu genç oyuncu Berker Güven oldu. Berker Güven, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, mutfakta hünerlerini gösterecek. Peki Berker Güven kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Berker Güven hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Arda Türkmen'in sunuculuğunda her Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arda ile Omuz Omuza programının yeni konuğu Berker Güven oldu. Genç oyuncu, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek "Beef Wellington" yapmaya çalışacak. Peki Berker Güven kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Berker Güven hakkında bilgiler...

Berker Güven kimdir?

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro'da sahnelenen "Yen" adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.

Haberin Devamı

Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven Kanal D dizisi olan Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile konuşuldu. Şimdi de Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’da Nedim karakterine hayat verdi.

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Alev Alev dizisinde İskender karakterini canlandırdı. Genç oyuncu şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!