Berkay kimdir, kaç yaşında? Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Berkay kimdir, kaç yaşında Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2022 15:00

Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin merak edilen isimler arasında yer alıyor. Kanal D’nin sevilen eğlence programı Afara’ya Berkay Şahin de konuk olacak. Peki, Berkay kimdir, kaç yaşında? Özlem Ada Şahin kimdir?

Haberin Devamı

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin’in kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Afara konukları arasında yer alan Berkay Şahin Yaz, İki Hece, Gel Gel gibi sevilen şarkılara imza atmıştır.

BERKAY KİMDİR?

1981 doğumlu olan Berkay Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan Berkay Şahin, albüm çalışmalarından önce farklı mekanlarda sahne almıştır.

2010 yılında çıkan ilk albümü “Ele İnat” ile ‘en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlandı.

Berkay Şahin, 30 Ağustos 2016 yılında Özlem Katipoğlu ile Bodrum’da evlendi.

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

Haberin Devamı

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturdu. Çiftin iki bulunuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!