Ben Bu Cihana Sığmazam Emina kimdir, hangi oyuncu canlandırıyor? Aleyna Solaker kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Ben Bu Cihana Sığmazam Emina kimdir, hangi oyuncu canlandırıyor Aleyna Solaker kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 16:32

Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Aleyna Solaker, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emina karakterine hayat veriyor. Kırgın Çiçekler, Hizmetçiler ve Benim Hayatım gibi dizilerde rol alan genç oyuncu oyunculuğa İşte Benim dizisi ile başladı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Emina kimdir? Aleyna Solaker kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

Haberin Devamı

Oyuncu Aleyna Solaker Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine Emina karakteriyle dahil oldu. Atv’nin fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’a Emina karakteriyle dahil olan Solaker ekran karşısındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Hem yapımcılığında hem başrolünde usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın yer aldığı iddialı diziye katılan Aleyna Solaker, ‘Emina Karalıç’ karakterine hayat verecek.

ALEYNA SOLAKER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Oyuncu Aleyna Solaker 22 Aralık 1996’da İstanbul'da dünyaya geldi. ATV'de yayımlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide canlandırdığı Meral karakteri ile adını duyuran Aleyna Solaker daha sonra Aşktroloji tv filminde rol aldı. Solaker, 2020 yılında İki Gözüm Ahmet filmi ile sinemaya adım attı. Genç oyuncu son olarak Hizmetçiler adlı dizide rol aldı.

Dizileri

2006 - İşte Benim

2013 - Altındağlı

2014 - Beyaz Karanfil

2015-18 / Kırgın Çiçekler

2020 - Hizmetçiler

2021 - Benim Hayatım

BAKMADAN GEÇME!