Beceriksiz Katil filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Beceriksiz Katil filmi oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler

Güncelleme Tarihi:

Beceriksiz Katil filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Beceriksiz Katil filmi oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 16:20

Beceriksiz Katil filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sevilen filmler televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediliyor. Beceriksiz Katil filmi Kanal D yayın akışında yer alıyor. Peki, Beceriksiz Katil filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

 Beceriksiz Katil filmi bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Beceriksiz Katil filminde mahalleden çocukluk arkadaşı olan Sarı ve Şener'in başına gelenler anlatılıyor. Beceriksiz Katil filmi oyuncuları arasında Ümit Erdim, Eser Eyüboğlu, Begüm Öner gibi isimler bulunuyor.

BECERİKSİZ KATİL FİLMİ KONUSU

Mahalleden çocukluk arkadaşları Sarı ve Şener’in dostlukları dillere destandır.

Fakat bunca zaman şans hiç yüzlerine gülmemiştir. Sarı, erken yaşta ailesini kaybetmiş, zar zor bir üniversite bitirmiş hemen sonra iki aydır tanıdığı ve hayatımın aşkı dediği biriyle evlenmiştir. Evlendikten hemen sonra gelin, düğünde takılan takılar ve o güne kadar birikmiş ne var ne yoksa sırra kadem basmıştır. Şener ise sadece uzmanlık alanı olan “borç batağından çıkma” konusunda her zaman olduğu gibi arkadaşına tam destek göstermiştir. Borçlarından kurtulmak için Şener, Sarı’ya kumar oynamayı teklif etmiştir. Başta her şey şaşırılacak derecede güzel gider. Fakat bu durum uzun sürmez.

BAKMADAN GEÇME!