Baraj 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Baraj 3. son bölümde Nehir gerçekleri öğrendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Baraj 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Baraj 3. son bölümde Nehir gerçekleri öğrendi mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2020 03:51

Baraj 4. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Ekran macerasına kısa bir aranın ardından yeniden başlayan Baraj dizisi, 1 Eylül Salı akşamı 3. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Tarık ve Nazım'ın anlaşma yaptığı son bölümde Nehir’in gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceği merak dolu anlara neden oldu. Dizinin yayınlanan fragmanında ise Nazım'a ait olan kartın Nehir'in eline geçmesi dikkat çekti. İşte, Baraj 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

FOX TV'de izleyici karşısına çıkan Baraj, 3. bölümü ile sevenleriyle buluştu. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Baraj'ın 3. son bölümü heyecanlı gelişmeleri ekranlara getirdi. Tarık'ın Nazım'la yaptığı iş birliğine göre, son bölümde Tarık'ın Nehir’e karşı ilgisiz ve kaba davranarak onu kendisinden soğutmaya çalışma planı yapması ekranlara yansıdı. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler Baraj yeni bölüm fragmanında çevrildi.

BARAJ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Baraj'ın son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Baraj 4. bölüm fragmanından görüntüler;

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nehir barajda bir süre daha kalmak istediğini söyler. Nazım bu duruma karşı çıksa da Tarık’ın bir planı vardır. Nazım ve Tarık bir anlaşma yaparlar. Tarık, Nehir’e karşı ilgisiz ve kaba davranarak onu kendisinden soğutacaktır. Bunun yanında Nazım’a vereceği taktiklerle Nazım ve Nehir’in yakınlaşmasını sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Nazım doğru anı hissettiğinde Nehir’e gerçekleri söyleyecektir. Bunların karşılığında da Nazım, Tarık’a masa başı bir iş verecek ve rahat etmesini sağlayacaktır. Böylece herkes kazanacaktır. Ancak işler planladıkları gibi gitmeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!