Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında heyecanlandıran yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanında heyecanlandıran yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 20:17

Bana Sevmeyi Anlat yeni gününde izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Artık pazartesi günleri ekrana gelmeye başlayan dizinin 14. bölüm fragmanına Alper ve Leyla'nın yakınlaşma sahnesi damga vurdu. Haşmet'in tutuklanması ise şaşırttı. İşte, Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar!

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Berna'nın uyanışıyla dengelerin değiştiği dizinin 15. bölüm fragmanında özellikle Alper ve Leyla yakınlaşması dikkat çekti. Arka arkaya sınavlar veren ikili, aşklarını doyasıya yaşarken Berna, Alper'i kaybetmemek için hareket geçti. Peki, yeni bölümde Haşmet cephesinde neler yaşanacak? İşte, Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı!

Yeni bölümde artık iyiden iyiye hayata dönen ve kaldığı yerden devam eden Berna, Alper'in geri adım atmalarına rağmen ondan vazgeçmemek için harekete geçer. Berna’nın gözünü açması ardından hayata karşı umutlanan Suzan, beklenmedik bir durumun içersine düşer. Berna gibi Haşmet de hareket geçer. Amacı kendisini oyuna getirenlerden hesap sormaktır. Öte yandan geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan, her şeyden habersiz yeni bir dönemin eşiğindedir. Aşk acısıyla yanıp tutuşan Canan, Alper ve Leyla’ya yardım için gizlice Engin’in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar.

BAKMADAN GEÇME!