Avlu 2. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Avlu 2. sezon fragmanı yayınlandı… Yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 10:33

Avlu yeni sezon fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Teoman Kumbaracıbaşı'nın başrollerini paylaştığı Avlu dizisi haziran ayında sezon finali yapmıştı. Peki, Avlu’nun yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Hapishane dizisi Avlu’nun 2. sezonu için geri sayım sürerken heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncu Deniz'in ön planda olduğu bir tanıtım yapıldı. Fragmana Leo Tolstoy’un Anna Karenina romanının giriş cümlesi olan “Mutlu aileler birbirlerine benzerler. Her mutsuz aileninse kendine özgü bir mutsuzluğu vardır." sözleri damga vurdu. Avlu'nun sezon finalinde kızının ölümü ardından kendisini kaybeden Deniz, Kudret'i defalarca bıçaklamıştı. Hem Kudret hem de Eylül'ün akıbeti eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda netlik kazanacak.



AVLU SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Cezaevi Müdürü Melis Ersoy'un (Deniz Barut) görevden alınması boşluk yarattı. Bu sayede çıkan isyanda Azra Kaya (Ceren Moray) Jale Şahin (Şeyla Halis) ve Hasret Şengül (Ayça Damgacı) başta olmak üzere birçok isim bıçaklandı. Final sahnesinde ise Demet Evgar'ın canlandırdığı Deniz Demir karakteri Kudret Öztürk'ü (Nursel Köse) defelarca bıçakladı.

bölümle birlikte başta Nursel Köse ve Hüseyin Turunç olmak üzere Deniz Barut ve diğer oyunculardan hangisini diziye veda edip etmeyeceği merak uyandırdı.
Deniz, kızının katilini arıyor… Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!