Avlu dizisinin son bölümünde çıkan isyan şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisinin son bölümünde çıkan isyan şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 23:27

Avlu dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Avlu dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam etti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıkmıştır. Bu isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam edecektir. Taraflar iyice gerilmiş ve herkes gerçek rengini belli etmeye başlamıştır. Bu sırada Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliği git gide büyümektedir. Tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!