Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Final fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Final fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 23:23

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği'nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirdi. Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmekteydi. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin final bölümü fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ateşböceği dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aslı, Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kaldı. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktu. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin final bölümü fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ateşböceği dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisinin final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirir. Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmektedir. Aslı, Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çiçek’in ilk adımlarını atmasından sonra Barış, ailenin ona duyduğu minnetin altında daha da ezilir.. Ve en sonunda her şeyi göze alarak doğruları Metin’e açıklar.

BAKMADAN GEÇME!