Ateşböceği dizisinin 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği dizisinin 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 15:56

Ateşböceği dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmayı başarmıştı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Ateşböceği yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde Aslı ve Barış duygularıyla yüzleşmişti. Diziseverler dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı hikayesi ile perşembe akşamları ekranlarda yer alıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünün bitmesinin ardından diziseverler Ateşböceği 7. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Ateşböceği 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aslı’yla Barış’ın birbiri ardına yaşadığı olaylar Barış’ın gerçeği itiraf etmesini giderek zorlaştırmaktadır. Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstünden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düşerler. Artık söz konusu olan sadece kendi hayatları değil, ailelerinin de duygularıdır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!