Ateşböceği final bölümünde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği final bölümünde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 10:43

Ateşböceği dün akşam ekrana gelen bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in paylaştığı Ateşböceği 17. bölümüyle final yaptı. Barış ve Aslı'nın hikayesinin nasıl biteceğini merak eden izleyiciler, her anı büyük bir dikkatle takip etti. Peki finalde neler yaşandı? Barış kendisini Aslı'ya affetirebildi mi? İşte Ateşböceği final bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranların büyük bir beğeniyle takip edilen dizisi Ateşböceği yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde Barış, ailenin güvenini kazanmaya çalıştı. Peki, dizinin final bölümünde başka neler yaşandı?

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in paylaştığı Ateşböceği’nin final bölümü yayınlandı. Son birkaç bölümü pazar günleri yayınlanan Ateşböceği, bu akşam 17. bölümüyle macerasını tamamladı. Peki, Ateşböceği dizisinin final bölümünde neler yaşandı?

FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Artık tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Aslı bunca zamandır kandırıldığı için Barış'ı affedemez. Onsuz hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışır. Ancak Barış da Aslı'dan kolayca vazgeçecek değildir. Bundan sonra var gücüyle sevdiği kadının kalbini ve ailenin güvenini geri kazanmak için çabalayacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barış'ın Metin'e kazayı anlatması ikili arasındaki bütün dengeleri değiştirir. Diğer yandan İlayda'nın Aslı'ya yaptığı tehdit devam etmektedir. Aslı, Barış'ı korumak için ondan ayrılmak zorunda kalır. Aslı'yı sonsuza kadar kaybetmemek için Barış'ın ona gerçekleri açıklamaktan başka çaresi yoktur.

BAKMADAN GEÇME!