Ateş Yağmuru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Ateş Yağmuru filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Ateş Yağmuru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Ateş Yağmuru filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 14:32

Ateş Yağmuru filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. ATV yayın akışı içerisinde bu akşam Ateş Yağmuru filmi de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Simon West'in oturduğu filmin orjinal adı Skyfire. Peki, Ateş Yağmuru filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Ateş Yağmuru filmi bu akşam yeniden ekrana gelecek. Ateş Yağmuru filminde Tianhuo isimli bir adada yaşananlar anlatılıyor. Filmin oyuncuları arasında Wang Xueqi , Hannah Quinlivan , Shawn Dou ve Jason Isaacs bulunuyor.

ATEŞ YAĞMURU FİLMİ KONUSU

Tianhuo Adası bir cennet kadar güzeldir; hatta insanlara, Pasifik kıyılarının dünyaca ünlü volkanik kuşağında yani bir ateş çemberinde bulunduklarını unutturacak kadar... Bölgede kurulan devasa otelin büyüme ve adanın turizme açılma planları devam ederken, diğer tarafta doğanın başka planları vardır. Adadaki volkan tüm haşmetiyle patlayıp, bu cenneti, yeryüzündeki en büyük cehenneme çevirdiğinde, orada olan herkes için zamana karşı ölümcül bir yarış başlayacaktır.

ATEŞ YAĞMURU FİLMİ KONUSU

Yönetmenliğini Simon West'in üstlendiği Ateş Yağmuru filmi oyuncuları arasında Wang Xueqi , Hannah Quinlivan , Shawn Dou ve Jason Isaacs yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!