Aslı Bekiroğlu kimdir? Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayan ödülü sahibi

Güncelleme Tarihi:

Aslı Bekiroğlu kimdir Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayan ödülü sahibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 20:39

Aslı Bekiroğlu kimdir sorusunun yanıtı 45. Pantene Altın Kelebek ödüllerini kazananların kim olduğunu merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Sempatikliği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Aslı Bekiroğlu'nun hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir?

Haberin Devamı

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandı ve mezun oldu. Bir zamanlar popüler olan "Vine" isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenen Aslı Bekiroğlu, daha sonra rol aldığı dizi projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.

Küçük yaşlardan beri oyunculuğu ilgi duyan ve Vine'da çektiği videolarla kısa sürede ünlenen Aslı Bekiroğlu, ilk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarından yayınlanan "Beni Böyle Sev" dizisinde yaşadı. Bu dizinin ardından 2015 yılında "Adı Mutluluk ve 2016'da "Gülümse Yeter" dizilerine boy gösterdi.

Güzel oyuncu son olarak, Tv8 ekranlarından yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı komedi dizisi Jet Sosyete'de, "Melike" karakterine hayat veriyor.

BAKMADAN GEÇME!