Aşkın Tarifi dizisinin Şebnem'i İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında? İşte, İdil Sivritepe'nin oynadığı diziler…

Güncelleme Tarihi:

Aşkın Tarifi dizisinin Şebnemi İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında İşte, İdil Sivritepenin oynadığı diziler…
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 12:38

7 Haziran Pazartesi Kanal D ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi, konusu kadar oyuncuların karakterleri ile de gündemde yer almaya başladı. En çok merak edilen Aşkın Tarifi oyuncularından biri de dizinin Şebnem’i İdil Sivritepe oldu. İzleyiciler, ekranların yeni yüzü olan İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı gibi aramalara başladı bile. İşte, Aşkın Tarifi’nin Şebnem’i İdil Sivritepe ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Aşkın Tarifi dizisindeki Şebnem karakteriyle gündeme gelen İdil Sivritepe, güzelliği ve genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğuyla dün akşam yayınlanan bölümde izleyicilerden tam not aldı. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte Şebnem rolüne hayat veren İdil Sivritepe’nin de hayatı gündem konusu oldu. Başarılı bir konservatuar geçmişi olan İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında? İşte İdil Sivritepe hayatı, başarıları ve oynadığı diziler…

Aşkın Tarifi dizisinin Şebnemi İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında İşte, İdil Sivritepenin oynadığı diziler…

İDİL SİVRİTEPE KİMDİR?

İzmir'de dünyaya gelen genç oyuncu lise eğitiminden sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda arp eğitimi aldı. Arp üzerine yurt içi ve yurt dışında pek çok kez eğitim aldı.

Haberin Devamı

Lisans eğitimi bittikten sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi almaya başladı. Müzik alanında başarılı işlere imza atan İdil Sivritepe, oyunculuğa da adım attı.

Kamera karşısına ilk kez Sil Baştan isimli dizi ile geçti. Son olarak ise Kanal D ekranlarında başlayan Aşkın Tarifi dizisinde Şebnem rolüne hayat veriyor.

Aşkın Tarifi dizisinin Şebnemi İdil Sivritepe kimdir, kaç yaşında İşte, İdil Sivritepenin oynadığı diziler…

AŞKIN TARİFİ KONUSU VE OYUNCULARI

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır. Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

Haberin Devamı

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünü paylaştığı dizinin kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!