Aşk ve Mavi 6. bölüm fragmanında yüzük çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 6. bölüm fragmanında yüzük çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 11:54

Aşk ve Mavi dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ekranlarda dönmeye başladı. Bir intikam öyküsü olarak başlayan dizinin 6. bölüm fragmanlarında eğlenceli görüntülerin yanı sıra aşıklar arasında çıkan kavga dikkat çekiyor. Ali’nin sözlerine kırılan Mavi, yüzüğü çıkarıyor. Peki, Aşk ve Mavi 6. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı ve sürpriz detayların ipuçları!

Haberin Devamı

Yeni bir yapım olmasına rağmen kısa sürede dizi severlerin ilgisini çekmeyi başaran Aşk ve Mavi’nin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Şarkıcı Emrah’ın Ürgüp'ün büyük ailelerinden Göreçkilerin ortanca oğlu Ali’ye, güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın abisinin intikamını almaya çalışan genç bir kadına, Mavi’ye hayat verdiği Aşk ve Mavi 6. bölüm fragmanında konak kadınları arasında eğlenceli sahneler yaşanıyor. Mavi ve Ali cephesinde ise ipler kopma noktasına geliyor. Mavi’yi İlyas’tan kıskanan Ali, çok sert sözler sarf ediyor. Aldatma suçlamasına maruz kalan Mavi ise yüzüğü çıkaracak kadar ileri gidiyor. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar!

Yeni bölümde İlyas ve Ali arasındaki gerilim yükselir. Sevda ve Pembey’i kurtaran İlyas, Ali’nin sözleriyle büyük bir şok yaşar. Mavi ve İlyas’ı bir arada gören Ali, gördüğü manzarayı yanlış yorumlayınca kıyamet kopar. Durumu yanlış anlayan Ali, boşanma teklifinde bulunduğu Mavi’yi kendisini aldatmakla suçlar. İkilinin ilişkisi olduğunu düşünen Ali, İlyas’ın üstüne yürür ve ona saldırır. Ali’nin suçlamalarıyla neye uğradığını şaşıran Mavi, çok kırılır ve yüzüğü çıkartır. En az onun kadar kırgın olan Ali’nin ise geri adım atmaya niyeti yoktu. Öte yandan Hasibe’nin artık konakta yaşaması, konağında diğer kadınlarını huzursuz etmeye devam eder. Cemal’i Fatma’nın odasına girerken gören Hasibe, yaygarayı koparır ve tüm konak kadınlarını odaya toplar. Hesap vermek zorunda kalan Cemal'in başı büyük derde girer.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aşk ve Mavi’nin geçen haftaki bölümüne Ali’nin teklifi damga vurmuş, boşanma teklifi Mavi’yi üzmüştü. Ancak bu karar konak ahalisi tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Zenginlik ve para düşkünü Hasibe’yi konaktan kovulma kararı sardı.
Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sardı. Öte yandan oyunları bitmek bilmeyen Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yaptı. Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patladı. Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!