Aşk ve Mavi dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 23:39

Aşk ve Mavi dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine adeta nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Aşk ve Mavi'de heyecan seviyesi yüksekti. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Birgül konağa dönmenin yollarını ararken Cemal, Safiye'yle olan evlilik yıldönümünü Ali'nin organize etmesini istedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Ömer, şaşırtıcı bir şekilde Fatma'nın bebeğini üstlendi. Nefes kesen sahneleri ve konusuyla izleyicileri etkilemeyi başaran Aşk ve Mavi'de yine heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde hayret verici anlarda yer aldı. Son bölümde Fatma'nın bebeğini üstlenmesiyle beraber herkes büyük bir şaşkınlığa büründü. Diğer yandan ise Cemal'i de büyük bir beladan kurtardı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ömer'in, Fatma'nın bebeğini üstlenmesi herkeste bir şaşkınlığa yol açarken Cemal'i de büyük bir beladan kurtarır. Birgül konağa dönmenin yollarını ararken Cemal, Safiye'yle olan evlilik yıldönümünü Ali'nin organize etmesini ister. Ali, Cemal'e o gece eşine okuması için bir şiir yazar. Şiiri bulan Mavi, Ali'nin kendisini aldattığını düşünür. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hasibe, Fatma'nın Cemal'den hamile kaldığını öğrenir. Bu durumu konaktakilerden saklamak ister ama Birgül, Fatma'nın hamile olabileceğini çoktan Refika'ya söylemiştir. Pembe, konağın hanımı havalarıyla Göreçkiler'e kök söktürür. Konaktakiler Fatma'dan bebeğin kimden olduğunun cevabını beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!