Aşk Mantık İntikam 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölümde Esra'dan Ozan'a şok sözler!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Mantık İntikam 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölümde Esradan Ozana şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2021 03:32

Aşk Mantık İntikam 6. son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam'ın 30 Temmuz tarihli son bölümünde Ozan ve Çağla bir hayır işi için yapacakları fotoğraf çekiminde gelin ve damat olacakken, Çağla'nın yerine Esra'nın geçmesi heyecanlı anlara neden oldu. Son bölüm sonrası Aşk Mantık İntikam 7. yeni bölüm fragmanında Esra'nın Ozan'a bir kez daha aşık olmadığını söylemesi ise ekranlara damga vurdu. İşte, Aşk Mantık İntikam son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Aşk Mantık İntikam 7. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fox Tv'de 30 Temmuz Cuma akşamı sevenleri ile buluşan dizide Ozan, Çınar ve Esra’yı baş başa görünce aralarında bir şey var sanarak hayal kırıklığı içinde orayı terk ederken, Ozan'ın Esra için hastanelik olması dikkat çekti. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise şimdiden çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

AŞK MANTIK İNTİKAM 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan, Çınar ve Esra’yı baş başa görünce aralarında bir şey var sanır ve hayal kırıklığı içinde orayı terk eder. Esra, Ozan’ın gidişine engel olamaz. Ozan, sırra kadem basmıştır. Herkes onu ararken, Ozan’ı Esra bulur. Yalçın, tasarladığı akıllı gözlük, Menekşe ve Zümrüt tarafından kırılınca bunalıma girer. Ancak ailesinin de teşvikiyle gözlüğü yeniden yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

Bunun için, not defterini bulması şarttır. Erten’ler defteri bir türlü bulamazlar. Defterin, Zümrüt’ün elinde olduğundan henüz kimsenin haberi yoktur… Ozan ve Çağla bir hayır işi için yapacakları fotoğraf çekiminde gelin ve damat olacaklardır. Bu durum Esra’nın hoşuna gitmese de sette çalışmak zorunda kalır. Ancak, yaşanan birtakım aksilikler sette bazı tatlı ve acı sürprizlere neden olacaktır…

BAKMADAN GEÇME!