Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında Hayat'ın abisi ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında Hayatın abisi ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 16:44

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı kısa sürede hayranlarıyla buluştu. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizinin son bölüm finali belirsiz bir şekilde yapılmış, Hayat'ın vereceği karar merak konusu olmuştu. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde sürpriz bir isim ortaya çıkıyor, Hayat ve Murat nikah tazeliyor. İşte, Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir hatırlatma!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Eğlenceli dizinin son bölümünde Hayat’ın başına gelenler Murat’ın davranışlarını değiştirmesine neden olmuş, iki aşık eski günlere dönmeye başlamıştı. Ancak finalde Emre’nin yeni oyunu Hayat’ı bir karar vermek zorunda bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta şaşırtıcı bir şekilde final yapan dizinin cumartesi yayınlanacak 27. bölümünde Hayat’ın abisi ortaya çıkıyor, ortalık fena karışıyor.

Yeni bölümde Hayat’ın abisi bir anda çıkageliyor. Daha önce Haşmet Dede ile yaşadıklarını hatırlayan Murat, bu durumdan tedirgin oluyor. Her şeyi geride bırakmış gibi görünen Murat ve Hayat, nikah tazeliyor. İşte, eğlenceli görüntülerden oluşan Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir hatırlatma!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aşk Laftan Anlamaz 26. bölümünde, Hayat’ı kollarında baygın bir vaziyette hastaneye yetiştiren Murat, ona yaptıklarını hatırladıkça büyük bir pişmanlık duydu. Öte yandan Hayat’a takıntılı bir ilgi duyan Emre, son hamlesiyle Murat’a öldürücü bir hamle yapmaya hazırlandı ve bu hamleyi kısa sürede gerçekleştirdi. Babasının şirkete başka bir ismi ortak ettiği haberini alan Murat, bu gizemli ortağın kim olduğunu sorgularken hazırlıksız olduğu bir anda Emre’yi karşısında buldu. Yeni ortağı, Hayat ile ilişkisinin bozulmasına neden olan Emre’nin ta kendisiydi. Hayat takıntısından vazgeçmeyen Emre, Hayat'ı Murat için ne kadar önemli olduğunu bildiği Sarte ile tehdit etti. 'Sadece bir 'evet' ile Sarte'yi kurtarabilirsin' diyen Emre'nin Hayat'tan ne istediği merak konusu oldu.

BAKMADAN GEÇME!