Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanında neler yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 09:46

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanı dizinin takipçilerini bekletmeden yayınlandı. Cumartesi günü izleyicileriyle buluşan dizinin 22. bölümünde annesinin geçirdiği kazayı haber alan Murat perişan olurken Hayat, her şeye rağmen ona destek oluyor ancak, yine de onu affedemiyor. Peki, Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde dikkat çeken diğer ayrıntılar neler? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin cumartesi günü ekrana gelen bölümüne Hayat'ın ayrılık kararı ve Murat'ın annesinin geçirdiği trafik kazası damga vurdu. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı da kısa süre sonra ekranlarda dönmeye başladı. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Hayat'ın herkesi şok eden kararı ne? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

şk Laftan Anlamaz'ın ekrana gelen son bölümünde ayrılık rüzgarları esti. Murat'ın soğuk ve sert tavırlarına daha fazla dayanamayan Hayat, Murat'ın yatak odasında söylediği kırıcı sözlerden sonra evi terk etti ve arkadaşlarıyla yaşadığı eve döndü. Murat'ın yıllar sonra ortaya çıkan annesi ise tam oğlunun karşısına çıkma cesareti göstermişken trafik kazası geçirdi. Son bölüm finali ise Murat'ın kaza haberini almasıyla bitti. Aşk Laftan Anlamaz'ın merakla beklenen yeni fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yeni bölümde kazanın yankısı sürüyor. Hayat ise kazaya rağmen Murat'dan ayrılma kararını sürdüyor. Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylarıyla sizlerle!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ekrana gelen son bölümde yıllar sonra annesini karşısında bulan Murat, onu yeniden kaybetti. Tüm yaşananlardan Hayat'ı sorumlu tutan Murat, son zamanlarda olduğu gibi bunun da acısını Hayat'dan çıkardı. Son günlerde yaşananlar nedeniyle kendisi de gergin olan Hayat da bu kez onu alttan almadı ve evi terk etti. Murat'ın kendisini kaybetmekten hiç korkmadığına inanıyordu ve tüm yaptıklarına rağmen ona aşık olsa da evlilik yüzüğünü çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!