Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat gerilimi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında Hayat ve Murat gerilimi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 10:04

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanında aşk yerini gergin anlara bırakıyor. Hayat ve Murat yeni bölüm fragmanında ayrılık kararı mı alıyor.. Aile de yaşanan gerginlik Hayat ve Murat arasında da ipleri kopma noktasına getiriyor. Peki Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan yeni bölüm öncesi 20. bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Hayat ve Murat arasında gerilim devam ediyor. Hayat daha fazla dayanamayarak ayrılık sinyalleri vermeye başlıyor. Fakat Murat'tan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrolleri Handel Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz’ın bu akşamakşam ekranlarda olacak 20. bölüm fragmanları kavgayla başlayıp aşk dolu bakışlarla devam eden bir bölümün sinyalini verdi. Her iki fragmanda da öne çıkan sahneler farklıydı. Murat'ın bütün kinine rağmen ona olan sevgisi hiç azalmayan Hayat, evlendikleri günden itibaren ilk kez pes etme noktasına geldi. Sevdiği adamı başka bir kadının kollarında görmenin acısına katlanmakta güçlük çeken Hayat, sonunda evi terk edecek kadar doldu. Son bölümün hemen ardından izleyicileriyle buluşan 1. fragmanda Murat’a olan güveni sarsılan Hayat’ın evi terk ettiği göze çarparken 2. fragmanda kızgınlığı bir türlü geçmeyen Murat’ın “aşk” itirafı şaşırttı. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanları ve yeni bölümden detaylar!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Yeni bölümde Murat’ı başka bir kadınla sarmaş dolaş başka bir kadınla gören Hayat’ın Murat’a karşı olan güveni sarsılır. Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesi ikilinin ilişkisinde yeni bir kriz yaratır. Kim olduğu kadar ortaya çıkmak için belirlemiş olduğu zaman da oldukça düşündürücüdür. Her ne kadar Murat’a olan güveni sarsılsa da Hazal’a gözdağı vermeyi de ihmal etmez. Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Murat’ı terk etmeye karar vermiştir ki Azime ona başka bir çözüm yolu sunar. Öte yandan Haşmet ve Azime arasında ise 50 yıldır gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak ve Haşmet geç kalmış bir sevdanın hesabını soracaktır. Bunu yaparken de sürpriz bir isimden destek alacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!