Aşk-ı Memnu ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Aşk-ı Memnu yeniden ekranlarda!

Güncelleme Tarihi:

Aşk-ı Memnu ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta Aşk-ı Memnu yeniden ekranlarda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 10:49

Ekranların fenomen dizisi Aşk-ı Memnu yayınlandığı her dönemde izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde birbirinden usta oyuncular izleyiciyi ekrana bağlıyor. Aşk-ı Memnu yeniden aşladı ve hafta içi her gün ekranlarda olacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Aşkı Memnu yayın tarihleri...

Haberin Devamı

Yasak bir aşk hikayesinin anlatıldığı Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanan dizi yeniden yayınlanmaya başlıyor. Fenomen haline gelen Aşk-ı Memnu dizisi yayın tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor. Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu 23 Mayıs 2022 Salı ilk bölümüyle ekrana geldi. Peki, Aşk-ı Memnu saat kaçta, hangi kanalda? İşte Aşk-ı Memnu yayın bilgileri...

AŞK-I MEMNU SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2 sezondan oluşan Aşk-ı Memnu, 24 Haziran 2010 tarihinde yayınlanan 79. bölümü ile final yaparak sona erdi. Ancak sevilen dizinin tekrar bölümleri neredeyse her yıl yayınlandı. Aşk-ı Memnu, 23 Mayıs Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 16:00'da, Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

AŞK-I MEMNU KONUSU NEDİR?

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide, İstanbul'un sayılı zenginlerinden Adnan Bey, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra çocukları Nihal ve Bülent ile kalmıştır. İkinci evliliğini kendisinden yaşça çok genç olan Bihter ile yapar. Ancak Bihter'le yeğeni Behlül arasındaki karşı konulamaz çekim, yaşadıkları yalıda entrika dolu günlerin yaşanmasına neden olacaktır.

AŞK-I MEMNU OYUNCULARI

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yer aldığı dizide Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!