Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 654. son bölümde Kadir Ünal'ı öldürdü mü? İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı | Arka Sokaklar 654. son bölümde Kadir Ünalı öldürdü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2023 02:43

Arka Sokaklar 654. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 15 Aralık Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Aylin, Serdar’la evlenmeye hazırlanırken, nikaha saatler kala yaşananlar olayları nikahın seyrini değiştirdi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanına gözler çevrildi. İşte, Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki son bölümünde, ekip, Sado'un ifşaatlariyla hem Ünal'ı, hem de mekanik ses patronu yakalamayı başardı. Seri katil Cem rast geldiği insanları acımasızca öldürürken, ekip onu bulmak için zamana karşı yarıştı. Son bölümü kaçıranlar için Arka Sokaklar 654. bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet sitesinden yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadullah'ın ifşasından sonra ipliği pazara çıkan Ünal çareyi kaçmakta bulur. Ekibimiz onu bulmak için her taşın altına bakacaktır.

Seri katil Cem rast geldiği insanları acımasızca öldürmektedir. Ekip onu bulmak için zamana karşı yarışmaktadır; çünkü, Cem’in kurbanlarına her gün yeni biri eklenmektedir.

Haberin Devamı

Nazike, komşusu Hamide Hanım ve yeğenlerine iyilik yapmak ister; ancak bu iyilik, Nazike'ye pahalıya patlayacaktır.

Aylin, Serdar’la evlenmeye hazırlanırken Hakan tamamıyla ümidini yitirmiş durumdadır. Nikaha saatler kala yaşananlar olayların seyrini değiştirecektir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 655. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Komiser Seval ekibe dahil oluyor!

Serdar'ın öldürülmesi başta Aylin olmak üzere Rıza Baba ve ekibini çok üzüyor. Öte yandan Komiser Mehmet pusuya düşürülüyor. Tüm bunlar yaşanırken Komiser Seval ekibe dahil oluyor.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi ve cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!