Arka Sokaklar son bölüm (667. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde Kadir'e büyük tuzak! Rıza Baba öldü mü? İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm (667. bölüm) izleme ekranı | Arka Sokaklar son bölümde Kadire büyük tuzak Rıza Baba öldü mü İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2024 02:49

Arka Sokaklar 667. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi Arka Sokaklar 8 Mart Cuma akşamı nefes kesen bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Özge’nin çalıştığı kafede uyuşturucu trafiği devam ederken, Kadir Zuhal'in ona gizlice içirdiği haplardan dolayı rahatsızlandı. Dizinin final sahnesinde ise uyuşturucunun etkisinde olan Kadir'in Rıza Baba ve Hüsnü'ye ateş etmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Arka Sokaklar 668. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın bu haftaki 667. bölümünde,Rıza Baba ailesini Ankara'ya yolcu etti. Berat istediğini almak için Filiz'i, Engin'e karşı koz olarak kullanırken, uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düşen Kadir'in Hüsnü ve Rıza Baba'yı vurması dikkat çekti. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanına ise Rıza Baba öldü mü? sorusu merak konusu oldu. İşte, Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özge’nin çalıştığı kafede uyuşturucu trafiği devam etmektedir. Zuhal'in haplarla ilişkisi olduğu tespit edilir ve operasyon düzenlenir. Kadir Zuhal'in ona gizlice içirdiği haplardan dolayı rahatsızlanır.

Haberin Devamı

Rıza Baba ailesini Ankara'ya yolcu eder. Bir süre yalnız yaşayacaktır.

Berat istediğini almak için Filiz'i, Engin'e karşı koz olarak kullanır.

Şelale'nin eski kocası Bahtiyar Kıbrıs'tan döner. Bahtiyar, Şelale ve Metin'in aşkları için bir engel oluşturacaktır.

Süheyla ve Timur 2 defa boşanmış 3 defa evlenmiş bir çifttir. Onların gelgitli ilişkisi Aylin ve Hakan'a kendi ilişkilerini sorgulatır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 668. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kadir, Rıza Baba'yı vurdu!

Kadir, aldığı ilacın etkisiyle Rıza Baba'yı vuruyor. Rıza Baba hemen hastaneye kaldırılıyor. Hüsnü, Rıza Baba'yı vuran Kadir'i vuruyor. Engin, Çetin'in evine gidiyor. Çetin eve geldikten sonra evde patlama oluyor. Çetin'in evinden bir ceset çıkarılıyor. Peki ceset Engin'e mi ait, yoksa Çetin'e mi?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!