Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, tarihi

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak İşte, tarihi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 18:24

Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu merakla araştırılmaya devam ediyor. Her cuma akşamı heyecanlı dakikaların izleyicilerle buluştuğu Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün yayınlanmaması, izleyicilerin merakına neden oldu. Peki, Arka Sokaklar 434. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölümünü Kanal D yayın akışında göremeyen dizi takipçileri araştırmalara başladı. Dizinin fragmanı yayınlandı ancak bu hafta yayın akışında yer verilmedi. Yıllardır ekranlarda olan ve büyük bir heyecanla takip edilen Arka Sokaklar’ın 434. bölümü için araştırmalar başladı. Peki her hafta başka bir aksiyonun yaşandığı Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yılbaşı haftası nedeniyle bir hafta ertelendi. Dizinin yeni bölümü 12 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlanacak?

Ekip, kendini silahlı bir kovalamacanın içinde bulur. İnsanların canına acımadan kıyan saldırgan, ekip tarafından yakalanabilecek mi?

Haberin Devamı

Selin'den gizli işler, bitmek bilmiyor. Son yaşanan olaylar, Selin için son nokta olmuştur. Rıza Baba, olanlar yüzünden Selin'i açığa alma kararı alır. Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut’un memleketine yolladığı Burhan’ın kızı, İstanbul’a kaçmıştı.. Burhan, Mesut’tan yardım istedi Mesutlar, kızı buldu; ancak, Buse kendisine karışmamalarını söyledi. Nesrin, Hakan ve Aylin’i barıştırmaya çalıştı; ama, Hakan pek oralı olmadı. Sinem’in serbest kalması için Hakan şikayetini geri çekti. Sinem durumdan umutlanır ve serbest kalınca Hakan’ın evine gitti. Hüsnü evlenme işlemlerini hızlandırdı. Gonca eşyalarını Hüsnü’nün evine taşıdı. Erdal, Selin’in silahını alıp kaçmıştı ve bir suça karışması an meselesiydi.

BAKMADAN GEÇME!