Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2018 23:31

Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Dizinin yayınlanan son bölümünde gizemli bir adam Ivana’yı tabuta koyup yirmi saatlik oksijen tüpüyle baş başa bırakmıştı. Ivana için İgor isimli müşteriyle alışveriş yapılmaktaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazike güne gittiği sırada Meryem isimli, genç yaşta kocasını kaybetmiş bir kadınla tanıştı. Kadını içten içe Hüsnü’ye yakıştırdı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gizemli bir adam Ivana’yı tabuta koyup yirmi saatlik oksijen tüpüyle baş başa bırakmıştır. Ivana için İgor isimli müşteriyle alışveriş yapılmaktadır. Ekibimiz istihbarattan aldığı bilgi doğrultusunda İvana’yı kurtarmak üzere harekete geçer. Ivana’nın oksijen tüpü bitmeden kurtarılması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Nazike güne gittiği sırada Meryem isimli, genç yaşta kocasını kaybetmiş bir kadınla tanışır. Kadını içten içe Hüsnü’ye yakıştırır. Meryem mahallede çantasını kapkaççıya kaptırır. Hüsnü kapkaççıyı yakalar ve Meryem’e çantasını teslim eder. Kadın Hüsnü’ye müteşekkirdir. Meryem, Nazike’ye tabağını getirmeye geldiğinde, Hüsnü’yle tekrar karşılaşırlar. Tesadüfler Hüsnü ve Meryem’i bir araya getirmektedir.

Selin ve Mesut, nikah için gün almaya karar verirler. Nikah dairesinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. Mesut acaba nikah işinden vaz mı geçecektir?

BAKMADAN GEÇME!