Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 22:58

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde silahı suça karıştığı için Selin açığa alındı. Songül, Buse’yi yanına almadan kaçıp gitti.. Buse köprü altında kalmaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Neriman isimli kadın, Buse’nin haline acıdı ve ona yardım etti. Kızının evine yerleştirdi; ancak, Buse’nin babası namusunu temizleme düşüncesiyle Buse’yi öldürmeye karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Silahı suça karıştığı için Selin açığa alınır. Songül, Buse’yi yanına almadan kaçar gider. Buse köprü altında kalmaya başlar. Neriman isimli kadın, Buse’nin haline acır ve ona yardım eder. Kızının evine yerleştirir; ancak, Buse’nin babası namusunu temizleme düşüncesiyle Buse’yi öldürmeye karar verir. Ekibimiz Burhan’ı durdurmanın peşine düşer.

Haberin Devamı

Adem, Şamil’in bir numaralı adamıdır ve Filiz isimli hamile bir kadını evde alıkoyar. Zübeyir ve Zeynel’i de kaçmaması için yanında bekletir. Filiz adamların elinden kurtulmak için kendini dışarı atar. Karşıdan gelen bir araba feci şekilde kadına çarpar.

BAKMADAN GEÇME!