Ant Man filminin konusu ne? Ant Man'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Güncelleme Tarihi:

Ant Man filminin konusu ne Ant Manın oyuncu kadrosunda kimler var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2019 12:24

2015 tarihinde vizyona giren Ant Man filmi, beyaz perdenin ardından televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Ant Man aynı adlı Marvel Comics çizgi roman serisinden uyarlanan film, oyuncu kadrosu ve konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Ant Man filminin konusu ne? Ant Man'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Haberin Devamı

Ant Man filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Marvel Comics çizgi roman serisinden uyarlanan Ant Man, 17 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girmişti. Peki, Ant Man filminin oyuncuları kimler? İşte konusu ve kadrosu

Ant Man aynı adlı Marvel Comics çizgi roman serisinden uyarlanmış, Peyton Reed tarafından yönetilen, 2015 yılında vizyona giren on ikinci Marvel Sinematik Evreni filmi olup 2. Evre'nin kapanış filmidir. Başrollerinde Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Patrick Wilson gibi oyuncuların yer aldığı filmde boyunu küçültüp büyültme özelliğine sahip Karınca Adam (Ant Man), ilk kez beyaz perde buluştu.

ANT MAN KONUSU

Biyokimyacı Dr. Hank Pym yaptığı son deneylerde, maddelerin boyutlarını değiştirmeyi keşfeder. Bu keşfi ilk önce üzerinde test eder ve yarattığı araçlarla birlikte böceklerle iletişime geçmeyi başarır. Yarattığı özel kıyafeti giyerek kötü güçlere karşı mücadele etmesi için Scott Lang’i seçer, bu kıyafetin olağanüstü güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmaya girişirler.

BAKMADAN GEÇME!