Anıl Karakurt kimdir? Survivor Anıl kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Anıl Karakurt kimdir Survivor Anıl kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 16:50

Survivor 2017’inin ilk ada konseyinden Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir haber geldi. Ilıcalı, Survivor’a 3 ismin daha katılacağını açıkladı. Yarışmacı adaylarından biri de Anıl Karakurt oldu. Sivil havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt’un Survivor’a dahil olup olamayacağı bugünkü bölümünde netleşecek. Peki, Survivor yarışmacı adayı Anıl Karakurt kimdir?

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin ilk ada konseyinde program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmaya 3 ismin daha katılacağını açıkladı. Anıl Karakurt'un da içerisinde yer aldığı 4 yarışmacı kadroya dahil olabilmek için özel hayatlarından bahsetti. Sosyal medya paylaşımlarından doğayı ve adrenalini çok sevdiği anlaşılan Anıl Karakurt, kendini şu sözlerle tanıttı;

"İstanbul'da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor'da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum."

BAKMADAN GEÇME!