Alp Kırşan Acun Medya'dan neden ayrıldığını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Alp Kırşan Acun Medyadan neden ayrıldığını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2019 14:11

Survivor yarışmaları ve TV8 ekranlarında yer aldığı programlarla birçok izleyicinin yakından tanıdığı Alp Kırşan, bu yıl Survivor'da olmaması nedeniyle merak uyandırmıştı. Bir süredir devam eden söylentilerin ardından Alp Kırşan, Acun Medya'dan neden ayrıldığını Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'a anlattı. İşte, Alp Kırşan'ın bu yıl neden Survivor'da olmadığına dair o açıklamalar

Haberin Devamı

Survivor'da olmama ve Acun Medya'dan ayrılma sebebini açıklayan Alp Kırşan, bu seçimde ailesinin payının büyük olduğunu açıkladı.

Oyuncu-sunucu Alp Kırşan, 2012 yılından beri Survivor'u sunuyordu. Bu yıl Acun Medya ile yollarını ayıran Alp Kırşan, Posta Gazetesi'nden Suna Akyıldız'a konuştu: Kariyeri değil ailemi seçtim!

HERKES ‘SURVİVOR’DAN NEDEN AYRILDIĞINIZI MERAK EDİYOR...

‘Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı.

Haberin Devamı

AYRILINCA ÜZÜLDÜNÜZ MÜ?

Üzülmez olur muyum? Elbette üzüldüm. Sonuçta uzun süre beraber çalıştık. Ekip arkadaşlarınız ve yarışmacılarla bir süre sonra aile gibi oluyorsunuz. Sizden büyük bile olsalar kardeşleriniz gibi görüyorsunuz. Yaptıkları hatalarda bile onların yerine üzülüyorsunuz. Ben genelde oyunu kaybeden taraf için çok üzülürdüm. Bunlar her an yaşayamayacağın çok duygusal paylaşımlar. Güzel duygular... Bu aileden, kardeşlerimden uzak kalacağım için çok üzülsem de şu an eşim ve çocuklarımla birlikte olduğum için çok memnunum.

ACUN ILICALI İLE BİR KIRGINLIĞINIZ VAR MI? HÂLÂ GÖRÜŞÜYOR MUSUNUZ?

Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır.

TEKRAR ‘SURVİVOR’I SUNMANIZI İSTESELER KABUL EDER MİSİNİZ?

Çocuklarımın yaşları henüz çok küçük ve babalarına en ihtiyaç duydukları dönemden geçiyoruz. Eşim ve çocuklarımın yanında olmak benim için çok değerli. İleriki yıllarda neden olmasın?

BAKMADAN GEÇME!