Akıncı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Akıncı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 11:57

Akıncı dizisi konusu ve oyuncuları ile gündemde yer alıyor. 1 Ocak 2021 akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Akıncı dizisinin başrolünde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alacak. Akıncı dizisinin konusu, şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın başından geçen olaylar olacak. İşte, Akıncı dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Akıncı dizisinin konusu ve oyuncuları netlik kazandı. Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı dizi, İstanbul'un muhtelif semtlerinde çekilecek. İşte, Akıncı dizisi oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler

AKINCI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla Akıncı, yeni yılın ilk günü 1 Ocak 2021'de saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesini ekrana taşıyacak.

 

Haberin Devamı

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un en sevilen bölgelerinden biri olan Kuzguncuk başta olmak üzere, İstanbul'un pek çok tarihi semtinde çekimleri devam eden Akıncı'nın aynı zamanda dizi-film sektöründe sık sık kullanılan platolarda da sahneleri yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!