Ah Nerede yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Ah Nerede yeni bölüm ne zaman, hangi gün Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2022 15:20

Ah Nerede dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede her hafta cuma akşamları ekrana gelecek. Yeşilçam’ın efsane filminden uyarlanan Ah Nerede de Zehra ve Ferit’in hikayesi anlatılıyor. Peki, Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

 Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Ah Nerede cuma akşamları yayınlanıyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Oktay Keser Ferit karakterine, Nil Keser ise Zehra karakterine hayat veriyor. Ah Nerede'nin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor.

AH NEREDE DİZİSİ OYUNCULARI

Oktay Çubuk ve Nil Keser ‘in başrollerini paylaştığı; Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu gibi isimler yer alıyor.

Ferit – Oktay Çubuk

Zehra – Nil Keser

Hakim – Tarık Pabuççuoğlu

Seniha – Ayşe Kökçü

Perihan – Derya Alabora

Ferit Aktuğ – Ali

Korhan Herduran - Murat

Ah Nerede yeni bölüm ne zaman, hangi gün Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

AH NEREDE DİZİSİ KONUSU

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…   Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar…   Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır. Ferit, Zehra ile girdiği oyunda ailesini oyaladığından düşünürken asıl oyunun kendisine oynandığından ise habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!