Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 15:02

Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Dizide Zehra karakterine Nil Keser, Ferit karakterine ise Oktay Çubuk hayat veriyor. Peki, Ah Nerede dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Ah Nerede dizisi cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Star TV'de yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor. Ah Nerede dizisi oyuncuları arasında Oktay Çubuk, Nil Keser, Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ gibi isimler bulunuyor.

AH NEREDE DİZİSİ OYUNCULARI

Oktay Çubuk ve Nil Keser ‘in başrollerini paylaştığı; Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu gibi isimler yer alıyor.

Ferit – Oktay Çubuk

Zehra – Nil Keser

Hakim – Tarık Pabuççuoğlu

Seniha – Ayşe Kökçü

Perihan – Derya Alabora

 Ali- Ferit Aktuğ

Murat - Korhan Herdura

AH NEREDE DİZİSİ KONUSU

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…   Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar…   Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır. Ferit, Zehra ile girdiği oyunda ailesini oyaladığından düşünürken asıl oyunun kendisine oynandığından ise habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!