Ağlama Anne yayınlanan son bölümüyle duygusal dakikalar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ağlama Anne yayınlanan son bölümüyle duygusal dakikalar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2018 23:22

Ağlama Anne dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine duygu dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alev, Zeynep'le ilk bağlarını kurmuşken Damla'dan gelen beklenmedik bir telefonla şok oldu. Son bölümün bitmesinin ardında yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ağlama Anne dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Adnan artık Zeynep'e sadece bir adım kadar uzaktı. Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst etti. Son bölümün bitmesinin ardında yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ağlama Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Alev, Zeynep'le ilk bağlarını kurmuşken Damla'dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep'in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir! Adnan artık Zeynep'e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan'ın varlığı Alev'in tüm planını alt üst eder. Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin'in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev... Diğer tarafta Adnan... Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep'i buradan uzaklaştırmakta bulur. Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep'i Kıbrıs'a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep'i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!