Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını'nda Seyran diziden ayrılıyor iddiası

Güncelleme Tarihi:

Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu Yalı Çapkınında Seyran diziden ayrılıyor iddiası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2023 16:22

Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu sorusu, Yalı Çapkını dizisini izleyen pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Dizinin başrolünde yer alan ve Seyran karakterine can veren Afra Saraçoğlu, son bölümlerde yaşanan olayların akabinde diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile gündemde yer alıyordu. Peki, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını'nda Seyran diziden ayrılıyor iddiası hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu sorusu, Yalı Çapkını dizisini yakından takip eden pek çok vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. Peki, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? İşte, o detaylar

AFRA SARAÇOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bazı sosyal medya hesaplarında Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisine veda edeceği öne sürülmüştü. Ancak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Seyran'a can veren Afra Saraçoğlu kadroda yer almayı sürdürecek.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 1998 yılında Edremit’te doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ‘Karşılaştırmalı Edebiyat’ bölümünü kazandı. Bu bölümü dondurarak 2016 Yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuk kariyerine başladı.

2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları, 2020 yılında ise Öğretmen dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu kısa sürede kariyerinde önemli bir sıçrama yapmış ve 2018 yılında Hummel’ın ve Pantene'in marka yüzü olmuştur.

Haberin Devamı

Selânik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, kadrosunda Mehmet Aslantuğ’un olduğu, 21 bölüm süren Kardeş Çocukları dizisinde yer aldı. 2020’de Öğretmen dizisinde yer aldı.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. 2021 yılında Cornetto ve Koton markasının yüzü olmuştur.

Afra Saraçoğlu asıl çıkışını ise 2023 yılında Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle yakalamıştır.

BAKMADAN GEÇME!