Afili Aşk'ın son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşe dolandırıcıyı bulabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Afili Aşkın son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ayşe dolandırıcıyı bulabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 01:12

Afili Aşk'ın ekranlara gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Kerem ve Ayşe arasında başlayan soğuk savaş izleyenleri ekranlara kilitledi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Ayşe'nin babasını dolandıran adamın peşine düşmesi dikkat çekti. Şimdi gözler Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanında. Peki, Afili Aşk'ta haftaya neler olacak? İşte, Afili Aşk 34. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk, 12 Şubat akşamı 33. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen Afili Aşk'ın son bölümünde Kerem ve Ceyda’nın yakınlaşması Ayşe'yi kızdırdı. Dizinin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder. Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi?

Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!