Afacan Beşler 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Afacan Beşler 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2019 12:22

2104 yılında vizyona giren Afacan Beşler 3 filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Mike Marzuk’un yaptığı filmde beş arkadaşın hazine maceraları ele alınıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine toplayan filmle ilgili bilgiler izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Afacan Beşler 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte, filmle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Afacan Beşler 3 filmi beyaz perde ardından ilk kez TV izleyicileriyle buluşuyor. 2104 yılında vizyona giren Afacan Beşler 3 filminde hazinenin peşine düşen beş kafadarın hikayesi anlatılıyor. Peki, Afacan Beşler 3 filminin oyuncuları kimler?

Mike Marzuk’un yönetmen koltuğunda oturduğu Afacan Beşler 3’ün başrollerinde Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen, Neele- Marie Nickel, Michael Fitz yer alıyor.

KONUSU

Egzotik bir adada tatil yapan beş arkadaş, tekne ile dalışa gittikleri sırada gizemli bir pusula bulurlar. Yerli kız Joe’ya göre bu, korsanların hazinesini işaret eden bir anahtardır. Diğer yandan Joe’nun ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle adadaki arazilerini bir inşaat şirketine vermek zorunda kalacaktır. Beş kafadar, hazineyi bularak araziyi kurtarmak için yola koyulurlar.

BAKMADAN GEÇME!