Adı Efsane 7. bölüm fragmanında Melis kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 7. bölüm fragmanında Melis kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 18:37

Adı Efsane yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça duygusal dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen heyecanlı dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ameliyata alınan Melis, bu zorlu savaştan sağ çıkabilecek mi? İşte, Adı Efsane 7. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen heyecan dolu dizisi Adı Efsane yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisi yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hareketli dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Seçil haklı çıkmıştır, Tarık kızlarına babalık yapmayı becerememiştir. İşte, Adı Efsane 7. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Seçil haklı çıkmıştır, Tarık kızlarına babalık yapmayı becerememiştir. Hakan, Melis’in vurulmasının suçlusunun kendisi olduğunu düşünmektedir. Seyfi’nin alacaklıları, borcu biran önce ödemesi konusunda Hakan’a baskı yapmaya devam ederken Hakan bu işin nereye varacağını tahmin bile edememektedir. Tarık baba olmak için verdiği mücadeleye devam edebilecek mi?Ailesinin yükünü tek başına sırtlanan Hakan, onları Seyfi’nin borç batağından kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık, Melis’i Hakan’a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis’in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Tarık, kızlarının yaralarını sarabilecek mi? Hakan, Melis’in kendisini kullandığını anlayacak mı? Bahar, geçmişte yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!