Adı Efsane 4. bölüm 2. fragmanında şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 4. bölüm 2. fragmanında şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 20:20

Adı Efsane yeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kanal D'nin sevilen cumartesi dizisi Adı Efsane bu akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta bıçaklanan Tarık'ın akıbeti belli olacak. İşte, Adı Efsane 4. bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Adı Efsane 4. yeni bölüm fragmanında yine hüzün yer alacak. Ailesini, hayatını yeniden bir araya getirmek isterken varını yoğunu ortaya koyan Tarık, Adı Efsane 4. bölüm fragmanında çöküş yaşayacak. Ne yaparsa yapsın kendisini bir türlü ifade edemeyen Tarık, bir de okuldan darbe yiyecektir. İşte, Adı Efsane 4. bölüm fragmanı ve detayları 

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat ediyor. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışıyor. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık, hayata karşı öfkesini yenebilecek mi? İşte, Adı Efsane 4. bölüm fragmanları ve yeni bölümü merak edenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanan Tarık, kızı Melis'le katılacağı "Baba-Kız Gecesi"ne gidemez. Babasının yaralandığını öğrenen Melis ve Zeynep, bu duruma çok üzülür. Tarık'a çok bağlı olan kızı Zeynep, babasının ölmemesi için dua eder. Ablasıyla dertleşen Zeynep, annesini çok özlediğini ve Melis’in de onu asla bırakmamasını ister. Tarık yüzünden karşı karşıya gelen Bahar ve Melis arasında ipler gerilir. Bahar, Seçil’e karşı Tarık’ı savunur. Tarık’ın, her ne pahasına da olsa kızı Melis’in yanına gelmeye çalıştığını Seçil’e sert bir dille anlatır.
Diğer taraftan babası Seyfi'nin başka bir ailesi olduğunu öğrenen Hakan, bu duruma çok içerler. Yaşadıklarıyla sarsılan Hakan, öğrendiği gerçekleri saklamaya daha fazla vicdanı el vermez. Annesinin karşısına dikilen Hakan, babasını hayatlarından çıkartmak için annesine bir nevi şantaj yapar. Hakan, ya kendisini ya da eşi Seyfi'yi seçmesini söyleyerek annesini zor bir duruma sokar. Fakat annesinden duydukları karşısında Hakan bir kez daha yıkılır.

BAKMADAN GEÇME!