Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarık'ın hayalleri suya düşüyor

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarıkın hayalleri suya düşüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 18:44

Adı Efsane yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren nefes kesen dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilgiyle takip edilen dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Tarık'ın, Melis ile baba-kız olma şansını yakaladığı özel gece hayal ettiği gibi bitmez. İşte, Adı Efsane 3. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Adı Efsane 3. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Herkes tarafından oldukça beğeni kazanan Adı Efsane yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. İşte, Adı Efsane 3. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Seçil, yeğenlerini yurt dışına götürebilmek için Tarık’ı kasıtlı olarak içeri attırmıştır. Tarık, Zeynep’i kaçırdığı suçlamasıyla nezarette tutulmaktadır. Tarık’ın çocuklarının gitmesine engel olmak için, öncelikle oradan kurtulması gerekmektedir. Kıvanç ise, gece kulübündeki olayın intikamını almak için hazırlıklara başlar ancak planın nasıl sonlanacağından habersizdir.

DİZİNİN KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BAKMADAN GEÇME!