Adı Efsane 25. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 25. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 23:24

Adı Efsane 25. bölüm fragmanı, son bölümün ardından takipçilerin en çok merak ettiği konular arasında yer aldı. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane, son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm fragmanı ile sorgulanmaya başlandı. Peki, Adı Efsane 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümün ardından yeni bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Adı Efsane 25. yeni bölüm fragmanı, yine adı gibi efsane bir bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünün bitmesiyle birlikte merakla araştırılan Adı Efsane 25. bölüm fragmanı, ilgiyle beklenmeye devam ediyor. Peki, Adı Efsane 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bazı detaylar

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilrsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hakan, Fiko'nun vurulmasından sonra Ozan ile karşı karşıya geliyor! Fiko'dan uzak durmasını ve kendi pis dünyasına Fiko'yu bulaştırmamasını istiyor fakat Ozan'ın, Fiko'yu bırakmaya niyeti olmadığını söylüyor ve ikili arasında gergin anlar yaşanıyor.

Diğer taraftan Fiko'nun vurulmasıyla sarsılan Sibel, Fiko'nun yanından ayrılmıyor. Fiko uyurken onu çok sevdiğini ve onsuz yaşayamacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Kızı Naz ile yüzleşen Reyhan, Sinan'ın karşısına dikilyor ve Naz'dan uzak durmasını söylüyor. Peki Sinan, Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrenecek mi?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Seyfi’nin borçları yüzünden gelen icra Hakan’ı büyük bir sorumluluğa sürükler. Parasızlık her yerden sıkıştırmaya başlayınca Ali ve Sado da kendilerine iş aramaya başlarlar. Öte yandan Sinan’ın geri dönmesi geçmişin sıkıntılarını su üstüne çıkarırken, tüm dengeleri de değiştirir. Reyhan’ın babadan kalma evine alıcı çıkar. Ancak, bu alıcılar Reyhan’ın başına bela olurlar. Hakan, Ozan ve Fiko duruma müdahale eder; fakat, bu müdahale, işi çok başka bir boyuta sürükler. 

BAKMADAN GEÇME!