Adı Efsane son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 16:33

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Kadrosunu ve yayın gününü yenileyen Adı Efsane son bölümünde Fiko ve Sibel geçmişin sorgulamasını yaparken; Çiler, Fiko'nun kendisinden uzaklaşmasına bir anlam arayışına girdi. Finalde Naz ve Hakan'ın karşılaştığı esrarengiz isim merak uyandırdı. O ismin Naz veya Hakan ile ilişkisini sorgulayan izleyiciler yeni fragmanı arıyor. Peki Adı Efsane son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı Efsane yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Artık salı günleri izleyicileriyle buluşan Adı Efsane’nin dün akşam yayınlanan 22. bölümünde heyecan dozu yüksek detaylar vardı. Ozan yüzünden takımdan atılan Hakan, geri alınmak için elinden geleni yaptı. Sürekli birbirlerinden kaçan Fiko ve Sibel'in yüzleşti.  Sibel'in de aynı mekanda sahne alacağını öğrenen Fiko, Ozan'a kızdı ve mekanı terk etti. Gülsüm, kahvehaneyi satması sonucunda Reyhan'a eski ile ilgili yaşanan olayları tüm çıplaklığıyla Naz'a anlacağını söyledi. Şaşırtıcı final sahnesi ardından gözler yeni fragmana çevrildi.

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ozan yüzünden takımdan atılan Hakan, geri alınmak için elinden geleni yapacaktır. Durmazspor'un çizgileri nettir. Hakan'ı zorlu bir süreç beklemektedir. Basketbol hayalleri suya düşen takımın diğer fertleri ise, hayata tutunmanın yollarını aramaktadır. Ozan'ı ilk seferde geri çeviren Fiko, giderek köşeye sıkışmaktadır. Çiler'in renkli dünyasına şahit olması, ona karanlık bir kapıyı aralatacaktır. Reyhan, sırrının ortaya çıkmasından korkmaktadır. Hayatlarına girecek sürpriz bir isim ise, Reyhan'ı daha da panikletecektir. Fiko, gülüm diye divane olduğu sevdiği Sibel'in, Hakan ile olan öpüşme olayından sonra gemileri yakmıştı. Sibel'den uzak durarak bir nebze olsun onu unutmuştur. Çiler'in bir önceki bölümde kendisi ile yakınlaşması onun için yeni bir umut olmuştu. Sibel ise, yavaş yavaş Fiko'ya olan duygularında değişimler yaşamaya başlar. Konuşmak istediğini söylediği Fiko'nun ise, aklını yine karıştırmayı başarır. Kendisi için doğru insan belki de Çiler'dir; fakat, Sibel'in bu yaklaşımı iki taraftan da uzak durmasını gerektiren bir olaya dönüşür. Fiko, Sibel'i affedecek mi? Fiko, daha başlamadan Çiler'e olan duygularından vaz mı geçecek?

BAKMADAN GEÇME!