Adı Efsane 2. bölüm fragmanında Tarık yetişebilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 2. bölüm fragmanında Tarık yetişebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 11:45

Adı Efsane 2.bölüm fragmanında ailesinin yurt dışına çıkmasına engel olmak isteyen Tarık bir hışımla hava alanına gitmiştir. Tek istediği ailesini kaybetmemek olan Tarık, Seçil'in kızlarını da alıp Londra'ya yerleşmesine engel olmak zorundadır. Adı Efsane 2. bölüm fragmanında bu durumla karşılaşan Tarık, kızlarını kurtarmak için mücadele edecektir. İşte, aksiyon ve dram konulu dizi Adı Efsane 2. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Adı Efsane 2. bölüm fragmanı dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından birçok takipçide meraka neden oldu. Sırf ailesini kaybetmemek için bir kariyer edinme yoluna giren Tarık, Adı Efsane 2. bölüm fragmanında kızlarını kaybetme korkusunu tatmıştır. Kızları alarak havalimanına giden Seçil, Tarık'ı atlatarak Londra'ya uçabilecek midir? İşte, Adı Efsane 2. bölüm fragmanı ve detayları

DİZİNİN KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

Haberin Devamı

Eski milli basketbolcu Tarık Aksoy, kendi hırsı ve yanlışları yüzünden önce kariyerini ardından karısını kaybeder. En son çocuklarının velayeti de alınır elinden… Kızları Melis ve Zeynep, teyzeleri Seçil ile yaşamaktadır. Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur. Tarık’ın, gençleri ikna edip, kısa bir süre içinde onları sahaya sürmesi gerekmektedir. Seçil’in, kızlarla birlikte Londra’ya yerleşeceğini son anda öğrenen Tarık, çocuklarının yurt dışına gitmelerini engelleyemezse, onları tamamen kaybedecektir…

DİZİNİN OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu (TARIK)

40 yaşında, milli eski basketbolcudur… Zirvedeyken geçirdiği sakatlığın ardından önce spor kariyerini sonra da sahip olduğu diğer her şeyi kaybeder, en son çocukları da alınır elinden… Kızlarının velayetini alıp onlara iyi bir hayat kurmak istemektedir fakat bu, basket koçluğu yapacağı okulun öğrencilerine bağlıdır.

Gökçe Bahadır (Bahar Karagöz)

İdealist bir edebiyat öğretmenidir. Henüz atandığı okulda yeni olan yalnızca kendisi değildir. Zıt kişiliklere sahip olan Bahar ve Tarık aynı okulda çalışacak, eğitime ve hayata bakış açıları yüzünden aralarında bir sürtüşme olacaktır. Bahar için önemli olan, çocukların okuyup, bu bataklıktan kurtulmalarıdır.

Haberin Devamı

Rojda Demirer (Seçil Karahan)

Tarık’ın baldızı, galeri sahibi bir heykeltıraştır… Yeğenlerinin iyiliği için, Melis ve Zeynep’i Tarık’tan tamamen koparması gerektiğinin farkındadır. Disiplinli, hırslı, kontrolcü karakteri izin vermese de içten içe yaşayamadığı aşkının acısını çekmektedir. Hayallerindeki aileye ancak o zaman kavuşacağına inanır.

Almila Ada (Melis Aksoy)

Tarık’ın büyük kızı olan Melis, 17 yaşında bir kolej öğrencisidir. Kıvanç’la olan 2 yıllık beraberliklerini Hakan’la tanışmasının ardından zamanla sorgulamaya başlayacaktır. Babası Tarık’ın kendisinden ve kız kardeşi Zeynep’ten vazgeçmediğini görmek en büyük isteğidir.

Cem Yiğit Üzümoğlu (Hakan Şahin)

Haberin Devamı

18 yaşında olan Hakan, Tarık’ın koç olarak geleceği okulda öğrencidir. Mahalledeki arkadaşlarıyla kendilerine ait bir düzen kurmuşlardır. Yakın zamanda hayatına basketbolun gireceğinden ve takımın kaptanı olacağından habersizdir. Annesi ve kız kardeşi onun için herkesten önemliyken, Melis hayatına girer.

Baran Bölükbaşı (Fikret Yurdakul)

Hakan’ın en yakın arkadaşlarından Fiko, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Basketbola olan yeteneğini Tarık’la keşfedecektir. Fiko’nun bütün hayallerinde Sibel vardır. Onsuz bir hayatı düşünemez.

Hakan Ummak (Sadık Uzun)

Takımın uzunu olacak olan Sadık, 17 yaşında lise öğrencisidir. Kendi sahip olamadığı aileyi bir gün kurmak onun tüm isteğidir.

Haberin Devamı

Kaan Sevci (Ali Akıncı)

17 yaşında lise öğrencisi olan Ali, sevdiği insanların ihtiyaçlarını karşılamayı kendine görev edinmiştir, bir nevi mahallenin Robin Hood’udur. Yıllardır, platonik aşkı Mercan’ın gönlünü fethetmek ve en yakın arkadaşı Sadık için bir aile kurmak istemektedir. Ama bu sandığı kadar kolay değildir…

Burak Aybastı (Ömer Başaran)

Lise öğrencisi olan Ömer, mahallenin en kalburüstü ailelerinden birinin oğludur. Hakan ve arkadaşlarının arasına girip onlar tarafından sevilmek isteyen Ömer, basket takımında da yer bulmak için çabalar.

Özgü Kaya (Sibel Yılmaz)

Sibel, küçük ve mütevazı hayatından memnun değil, lüks ve konforlu bir yaşam istiyor. Onu çok seven Fiko’nun hayallerine dâhil olamıyor çünkü Fikret’in hayalleri, mahallenin dışına bile çıkamıyor. Bir gün dansçı olup hayatını kurtarmak istiyor.

Haberin Devamı

Emre Bey (Kıvanç Ertüm)

18 yaşında, varlıklı bir ailenin oğlu olan Kıvanç, Melis’in erkek arkadaşıdır. İlişkileri 2 yılı aşmışken, hayatlarına aniden dâhil olacak olan mahalleli çocuklar karşısında, üstünlüğünü korumak ve Melis’i kaybetmemek için elinden geleni yapacak.

Leyla Kırşan (Zeynep Aksoy)

Henüz 8 yaşında olan Zeynep, Tarık’ın küçük kızıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmesiyle birlikte, babasına olan sevgisi ve bağlılığı daha da artar. Ablası ve babasıyla beraber bir gün tekrar aile olma umudunu hiçbir zaman kaybetmez.

BAKMADAN GEÇME!